Sinterklaas en kerst bij de Clavis Conceptwinkel (Afgelast)

Deze activiteit is i.v.m. de coronamaatregelen helaas afgelast.​

Hoever ben jij met het doen van je sinterklaas- en kerstinkopen? Nog op zoek naar hét passende kinderboek? In de Clavis Conceptwinkel in Het Hooge Huys (Alkmaar) helpen ze je graag. Bovendien is een bezoekje in deze tijd extra leuk, want ook hier vieren ze sinterklaas en kerst met leuke verrassingen voor de klant. 

Schoentje zetten
Tot en met zaterdag 28 november kunnen alle kinderen een kleurplaat ophalen om een papieren schoen te knutselen en deze in de winkel te zetten. Van dinsdag 1 december tot en met zaterdag 5 december zijn ze van harte welkom te kijken wat er in hun schoentje zit. Zal de Sint zijn langsgeweest?

Aftelkalender tot kerst
Om helemaal in de kerstemming te komen, deelt de winkel vanaf 1 december tot en met kerst elke dag een verrassing via de online aftelkalender op de Facebookpagina: Clavis Conceptwinkel Alkmaar. De ene dag zal het een extraatje zijn waar je direct iets mee kunt (denk aan een kortingscode of een boekverloting), de andere dag ligt er een cadeautje klaar om in de winkel op te halen (bijvoorbeeld een kleurboek of een setje kaarten). Elke dag een feestje dus! 

Sinds vorige zomer is de Nederlandse vestiging van Clavis Uitgeverij verhuisd naar het Hooge Huys in Alkmaar. Naast het kantoor is hier een Clavis Conceptwinkel gevestigd met alle boeken van Clavis. In samenwerking met Pabo Inholland is Clavis Uitgeverij daarnaast Willewete educatief centrum gestart. Deze stichting biedt een uitgebreid programma van klasbezoeken en nascholing. 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.