Raad eens hoeveel ik van je hou

PeuterVestival: Bureau Vanaf 2 (2+)

Ik hou van jou tot aan de maan… en terug!

PeuterVestival 
Kom samen met je (groot)ouders naar het allerleukste festival in De Vest: het PeuterVestival. Wat is er nu heerlijker dan een theater binnen te gaan, waarvan de bovenfoyer is veranderd in een echte speeltuin? Verzamel hier de mooiste sterren, samen met de Sterrenwachter. Stop ze in de Sterrenfabriek en kijk wat er gebeurt… En er zijn uiteraard prachtige voorstellingen te beleven! 

Bureau Vanaf 2 - Raad eens hoeveel ik van je hou (2+)
‘Grote Haas, kom eens hier met je oren. Ik moet je iets héél belangrijks vertellen! Raad eens hoeveel ik van je hou?’ Grote Haas en Hazeltje houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies – dát is niet makkelijk te meten! Tijdens de lente, zomer, herfst en winter maken ze samen avonturen mee. Daarna heeft Hazeltje slaap en legt Grote Haas hem in een bedje van varens. En terwijl Grote Haas dicht naast Hazeltje gaat liggen fluistert hij: ‘ik hou van jou helemaal tot aan de maan… en terug!’

Raad eens hoeveel ik van je hou is gebaseerd op de populaire boekenreeks en is in seizoen 2020 – 2021 terug in de theaters als een kleine intieme voorstelling met poppenspel en muziek.

Deze voorstelling wordt twee keer opgevoerd, de eerste start om 10.30 uur en de tweede om 14.30 uur.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.