PrutsHubmiddag // Virtual Reality

Ga op reis naar Machu Picchu of de Zuidpool, werk in het International Space Station, waan jezelf in Angry Birds of knap Star Wars robots op. Ga je met ons mee op ontdekkingsreis? Geef je op en ontdek op maandagmiddag 29 april hoe spannend VR-brillen zijn!

Deelnemen

Meedoen? Kom in de meivakantie naar de bibliotheek in Alkmaar Centrum (Gasthuisstraat 2) op maandagmiddag 29 april van 14.00 uur tot 15.30 uur. De workshop is voor kinderen van 9 - 12 jaar. Deelname bedraagt € 5,00. Bibliotheekleden krijgen €2,50 korting. Aanmelden kan op www.bknw.nl/agenda of bij de klantenservice in de bibliotheek. Bij deze workshop vinden we het fijn als (groot)ouders/verzorgers erbij zijn! VR-brillen zijn best spannend!

PrutsHub

Een bibliotheek is tegenwoordig veel meer dan een plek waar je boeken kunt lenen. De PrutsHub is een plek waar kinderen en ouders spelenderwijs kunnen kennismaken met programmeren. Het is een ruimte waar iedereen van 0 tot 100+ jaar naar binnen kan lopen en allerlei digitale materialen kan uitproberen. Van Augmented Reality tekeningen naar programmeerbare robots naar 3D ontwerpen. 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.