ProFound Play // Landing

*Voorstelling van 10:00 uur 0,5 tot 2 jaar // Voorstelling van 14:00 uur 2 tot 4 jaar

En dan ben je — floep — ergens beland. Op aarde bijvoorbeeld. Of in een rare theatervoorstelling met je papa of mama, je baby of peuter. Heb je je moeten haasten? Ben je al geland? Landen, was dat niet iets met zwaartekracht?

Klinkerdingklong!! Daar vallen de fietsbellen! En wofff... een kussen. Dát klinkt als een liedje. Keer alsjeblieft terug naar je plaats, gordels vast, wij gaan landen. Kaboem-plats-rakata. . . !

Een muzikaal-zintuiglijke voorstelling voor iedereen die wel eens vol verbazing iets heeft laten vallen. Over landen. Op een plek aankomen. En er echt zijn. Over het moment van aankomst en wat ervoor nodig is om te kunnen landen.

Beeldend kunstenaar Esmé Valk stelde met haar kennis over tactiele materialen en de spel- en
bewegingsontwikkeling van jonge kinderen een uniek, sculpturaal landschap samen. Haar ruimtelijk ontwerp speelt op een verrassende manier met abstractie en het alledaagse en verandert gedurende de voorstelling in een interactieve spel-installatie. Geluidsontwerper Dennis van Tilburg ontwikkelde voor de spelers een systeem dat zij zelf op het toneel kunnen bedienen met armbanden op hun pols. Zo maken zij met de door hen geïmiteerde geluiden van vallende objecten live een fijnzinnige instant compositie.

*Er zijn deze zondag 2 voorstelling voor 2 verschillende leeftijdscategorieën! Klik op onderstaande links voor meer informatie en kaarten.

Voorstelling van 10:00 tot 11:00 uur 0,5 tot 2 jaar 

Voorstelling van 14:00 tot 15:00 uur 2 tot 4 jaar 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.