-

Nationale Voorleesdagen in de bibliotheek!

Kom tijdens de Nationale Voorleesdagen naar de bibliotheken in Alkmaar!

Alles staat tijdens deze feestelijke dagen in het teken van voorlezen en prentenboeken voor peuters en kleuters. Voorlezen aan kinderen is belangrijk het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt hun veel plezier.

Donderdag 26 januari komt burgemeester Anja Schouten om 10.00 uur voorlezen uit het prentenboek van het jaar, Maximiliaan Modderman geeft een feestje van Joukje Akveld. Wethouder Nicole Mulder doet dit op hetzelfde tijdstip in de bibliotheek in De Mare. In de bibliotheek in Oudorp wordt ook voorgelezen op 26 januari om 10.00 uur.

Op zaterdag 28 januari om 10.00 uur verzorgt Fleur in De Mare een workshop met verschillende theater- en dansactiviteiten. Het thema is feest, net als in het prentenboek van Maximiliaan. Kinderen gaan op avontuur met verschillende muziek en ontdekken welke dieren er allemaal op het feestje terwijl ze al dansend een taartje voor ze bakken. Op woensdag 1 februari is Fleur om 09.30 uur in Alkmaar Centrum. Voor de workshops van Fleur graag aanmelden op www.bknw.nl/agenda. 

 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.