-

Exit Games in de voorjaarsvakantie, wie durft het aan?

Hoewel de hype alweer enigszins is overgewaaid, staan de beelden van de populaire serie Squid Game bij velen nog op het netvlies gebrand. In afwachting van het tweede seizoen grijpen de sportregisseurs en buurtsportcoaches van Alkmaar Sport en Holland Sport de gelegenheid aan om de jongeren in hun gemeente met het evenement ‘Exit Games’ letterlijk in beweging te krijgen. Dit in samenwerking met de jongerenwerkers van de gemeenten waarin zij actief zijn. Tijdens het spelen van op het oog eenvoudige ‘kinderspelletjes’ bepalen deelnemers hun eigen lot. Als je uitgeschakeld wordt speel je niet meer mee voor de hoofdprijs, een JBL Flip Bluetooth speaker. Om ervoor te zorgen dat ook de deelnemers die snel uit het spel liggen nog een leuke avond beleven, is er uiteraard voor een escape gezorgd waarmee je terug in het spel kan komen. Uiteindelijk is er maar één winnaar die naar huis gaat met de hoofdprijs. Jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 jaar (18.30-21.30 uur) die uit de gemeente Alkmaar, Bergen, Heiloo of Uitgeest komen kunnen hier aan meedoen. Wil jij, eventueel samen met je vrienden, een leuke middag of avond beleven?

In de middag, van 14.30-17.30 uur, wordt er ook een programma voor jongeren van 12-15 jaar georganiseerd. Weliswaar gaat het in de middag om een wat vriendelijkere variant, deelnemers worden nog altijd getest op lef, ijver en doorzettingsvermogen mét een beetje geluk.

Aanmelden kan hier.

Locatie: Sportcomplex De Meent te Alkmaar
Wanneer: vrijdag 25 februari 14.30 - 17.30 (voor 12 tot 15 jarige) & 18.30 – 21.30 (jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 jaar)
Tickets: €2,50- per persoon.
 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.