Disco zwemmen | Pieten Disco

Het is tijd om je zwemoutfit en dansschoenen uit de kast te halen, want er is weer discozwemmen in zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar. Het belooft een spetterende avond vol plezier, muziek en gezelligheid te worden. Het thema van de disco is ‘Pieten Disco'. 

Elke maand een ander thema

Elke maand biedt zwembad Hoornse Vaart de gelegenheid aan zwemliefhebbers om de dansvloer te betreden en te genieten van een unieke zwemervaring. Kinderen tot 13 jaar kunnen maandelijks op zaterdagavond hun moves laten zien tijdens het discozwemmen. De zwembadomgeving wordt compleet omgetoverd in het thema van de maand, waarbij fantasie en feestelijkheid hand in hand gaan.

Live DJ Pim draait de beste muziekjes

Het hoogtepunt van de avond is de aanwezigheid van live DJ Pim, die de beste deuntjes draait en de dansvloer vult met opzwepende muziek. Het zwembad wordt verlicht met spectaculaire discoverlichting, waardoor een betoverende sfeer ontstaat die alle aanwezigen in de feeststemming brengt. Het snackarrangement, verzorgd door de horeca, biedt de perfecte aanvulling op de avond en laat deelnemers genieten van heerlijke versnaperingen.

De toegangsprijs voor het discozwemmen bedraagt € 7,10 per kind. Voor elk kind is één begeleider (18+) gratis. Bovendien bestaat de mogelijkheid om een speciaal snackarrangement inclusief toegang tot de disco te reserveren. Voor degenen die een verjaardag te vieren hebben, zijn er speciale kinderfeestjesarrangementen beschikbaar, waarbij de jarige gratis toegang krijgt.

Mis dit spetterende evenement niet! 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.