BoekStartdag bij Bibliotheek Kennemerwaard

Op zaterdag 3 juni viert Bibliotheek Kennemerwaard de landelijke BoekStartdag!

De allerjongste kinderen van 0 tot 2 jaar krijgen samen met hun ouders of verzorgers extra hartelijk welkom in de bibliotheek. In de vestigingen Alkmaar De Mare en Alkmaar Centrum geeft Daniëlle een Sing-in. Lekker zingen, spelen en dansen met je kleintje!

Sing-in muziek op schoot

Kom op zaterdag 3 juni naar de BoekStartdag in de Bibliotheek in Alkmaar De Mare of Alkmaar Centrum. Doe mee met de sing-in gegeven door Daniëlle. Maak samen met je baby muziek en plezier! De toegang is gratis maar graag wel van tevoren aanmelden via bknw.nl/agenda. Daniëlle is in de bibliotheek in De Mare (Laan van Straatsburg 2) om 13.30 uur én in Alkmaar Centrum (Gasthuisstraat 2) om 15.30 uur. Voor (groot)ouders met baby (0 - 2 jaar). 

BoekStart  

Samen een boekje lezen, plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen, versterkt de band met je kindje. En kinderen die al op jonge leeftijd zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Je kan dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. Vanuit deze gedachte is BoekStart ontstaan: een programma dat kinderen van 0 tot 4 jaar en hun (groot)ouders van boeken laat genieten. 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.