BazarMedia Zin in Zappelin LIVE (3+)

Fenna Ramos komt naar het theater en beleeft een avontuur in haar bekende zappelin.

*Let op! Er zijn 2 voorstellingen op 1 april. De eerste voorstelling is van 13.30 tot 14:30 uur en de tweede van 16:00 tot 17:00 uur*

De bij jong en oud bekende Fenna Ramos komt met het tv- en onlineprogramma ‘Zin in Zappelin’ naar de theaters. Met eigen én bekende kinderliedjes nodigt ze de kinderen iedere dag uit om thuis met haar mee te zingen en dansen, knutselen en genieten van haar avonturen. En nu kan dat dus live in het theater!

Fenna beleeft een dag uit haar leven, met Zappie, buren en vrienden. Dus dat wordt voor de jongste theaterbezoekers een belevenis om nooit meer te vergeten. Alle vaste rubrieken komen langs en natuurlijk worden de grootste hits gedanst en gezongen. Een feest der herkenning en na afloop kan iedereen met Fenna op de foto.

Fenna is ook een liefhebber van tekeningen, daarom nodigt zij alle kinderen uit om voorafgaand aan de voorstelling een tekening in te leveren in de foyer van het theater, waarbij de tekeningen op een unieke manier een integraal onderdeel van de show zullen vormen.

Theaterspeelplaats
Kom voor en na de voorstelling spelen in de foyer! Maak een mooie tekening en kom je verkleden.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.