Zomer op het Plein 2022

Zomer op het Plein gaan deze zomer door!
Op 24 juni start Zomer op het Plein. Elk weekend programmeert De Vest gratis optredens op het Canadaplein in hartje Alkmaar. Kom op zomerse vrijdag- en zaterdagavonden sprankelende shows en artiesten bewonderen en beleef schitterende concerten op de zondagmiddagen.  

Karsu, Giovanca, Talentstage met Steffen Morrison en meer! 
Op het Canadaplein wordt het programma van Zomer op het Plein op zaterdagmiddag 25 juni officieel geopend met de feestelijke muziek van Amsterdam Klezmer Band. Er is opnieuw een mooie samenwerking met Conservatorium Haarlem rond het Inholland Talentstage. Dit keer gaat Steffen Morrison met getalenteerde studenten aan de slag om een spetterend concert neer te zetten. Internationaal rijzende ster Karsu brengt pop, jazz en Turkse muziek naar het Canadaplein en Giovanca eert haar inspiratiebron Diana Ross. Het volledige programma wordt later bekendgemaakt. 

Gratis toegankelijk 
Zomer op het Plein is gratis toegankelijk. Klik hier voor meer informatie en de laatste updates. Volg Zomer op het Plein op Facebook en Instagram om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen. Vragen? Stuur een e-mail naar post@zomerophetplein.nl

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.