SPRINGTIJD FESTIVAL

KARAVAAN

Drie dagen lang theater van een nieuwe generatie, ontmoetingen en napraten. Op één avond zie je twee hele toffe theatervoorstellingen én eet je lekker met elkaar aan lange tafels. Er zijn drie collecties, en vijf verschillende voorstellingen, dus kiezen maar!

Op het tweede Springtijd festival tonen verschillende theatermakers hun werk: de meeste zijn volledige voorstellingen en er is ook een interessant work-in-progress. Laat je verrassen door het nieuwste theater van de jongste generatie afgestudeerde theatermakers!

Er is een SPRINGTIJD MAKERSPROGRAMMA exclusief voor jonge (theater)makers Tijdens het Makersprogramma van Springtijd ga je op date met programmeurs, zie je work-in-progresses van andere makers, dans je de nacht in met een afterparty en bespreek je je fuck-ups tijdens een katerontbijt. Klik hier voor meer info.

Bij Theater de Drukkerij wordt je daarnaast ontvangen bij de kachel met warme dranken, wordt je meegenomen in de wereld van kunst en techniek bij de klanktafel van Fedde ten Berge en blijf je gezellig hangen bij de bar.

VOORSTELLINGEN: 

De ruimte tussen ons // Een zangsolo over ons verlangen naar samenhorigheid

Annelie is een zangeres en ze houdt heel erg van zingen voor een publiek. Maar wat moet ze als het ene nummer afgelopen is, en het volgende nog niet begonnen? Er wordt verwacht dat ze iets vertelt. Maar wie is ze, en wat heeft ze te vertellen? Ze vraagt zich af wat er gebeurt als ze wacht tot ze weet wat ze wil zeggen.

All Inclusive // Komisch theater over het leven aan boord van een gigantisch cruiseschip

Volg de grotesk gespeelde personages aan boord van een schip waar slechts een deel van de samenleving op neer mag strijken

My black future // Muzikale performance van hoopvolle toekomstbeelden

Is een prachtige solo-voorstelling van de getalenteerde maker Melvin Aroma.

NORA // Een POPconcert

Een theatraal, eclectisch en feministisch popconcert gebaseerd op het personage Nora uit ‘Een Poppenhuis’ van Henrik Ibsen

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.