-

Karavaan // Yes In My Backyard Festival

KARAVAAN

Het Victoriepark in Alkmaar wordt dit jaar wederom omgetoverd tot een prachtig festivalterrein, met tentjestheater van KARAVAAN, livemuziek, straattheater, foodtrucks & drinks. In samenwerking met Podium Victorie.

VERNIEUWD CONCEPT

De opzet van het festival is net iets anders dan voorgaande edities. Zodra je het terrein op komt is er van alles te beleven op het gebied van theater en muziek. Zo kun je bijvoorbeeld luidkeels meezingen met een sing-a-long, dansen in het gras tijdens een silent disco en ontdek je in tentjes mooie theatervoorstellingen, steengoede livemuziek en optredens voor de hele familie. Daarnaast is het ook mogelijk om met een heerlijk speciaalbiertje en een hapje eten van de foodtrucks neer te strijken op één van de prachtig gelegen terrassen.

HOE WERKT HET?

Bestel van te voren voor slechts 5 euro je festivalbandje waarmee je toegang krijgt tot het gezellige festivalhart waar van alles te doen is. Op het terrein koop je muntjes waarmee je eten en drinken kunt halen bij de foodtrucks. Ook kun je hiermee toegang krijgen tot onze tentjes, waar je muziek of bijzondere voorstellingen kunt beleven.

OPENINGSTIJDEN

18, 19 en 20 mei van 16:00 – 23:00 uur
21 mei van 14:00 – 20:00 uur
22 t/m 25 mei is YIMBY gesloten
26 en 27 mei van 16:00 – 23:00 uur
28 en 29 mei van 14:00 – 20:00 uur

Kijk op de website voor het kopen van je festivalbandje en meer informatie.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.