-

Kaaspop

Het leukste pop- & rockfestival

KaasPop Alkmaar, het leukste pop- & rockfestival van Alkmaar en omstreken. De beste artiesten van Nederlandse bodem zullen er in een circustent één groot feest van maken!

Het is KaasPop Alkmaar gelukt om een absolute top act, Racoon, naar KaasPop Alkmaar te krijgen. Deze Zeeuwse band zorgde vorige week nog voor een schitterend optreden tijdens Concert at Sea en zal tijdens het festival de pannen van het dak spelen!!

Naast deze geweldige band zal ook Son Mieux acte de présence geven. Zij waren 1 van de top acts tijdens de laatste editie van Pink pop. Fire en soul, zij hebben het allemaal!

Savine, bekend van top 40 hits “Never Compare” en “25” en bekroond op Radio 2 met de eerste Topsong van 2021 combineert jazz, soul en blues met popelementen en zorgt met haar rauwe maar soulfulle stem voor een origineel geluid.

Ook “oud gedienden” Uncle Harry’s Punch zal weer aanwezig zijn op KaasPop Alkmaar en rocken als vanouds met de beste klassiekers.

Als afsluiter staan de Weekend Warriors. Een explosie van plezier en herkenning voor iedereen van 8 tot 88. De jaren 80, 90 en zero’s vliegen voorbij tijdens een prettig gestoorde show tjokvol hits.

Voldoende barren en diverse foodtrucks zullen ervoor zorgen dat het je aan niets ontbreekt.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.