Internationale Vrouwendag Festival

Powered by WomanLink

INTERNATIONALE VROUWENDAG FESTIVAL POWERED BY WOMANLINK

Het is weer tijd om te vieren dat we vrouw zijn op 3 maart! Er is van alles doen op en rond het Canadaplein. Met dit jaar als thema: ‘Eén wereld, duizend vrouwen’. Er zijn workshops, lezingen, inspiratie bijeenkomsten, muziek, kunst en natuurlijk lekker eten en drinken. En dit alles is ook helemaal GRATIS!

Het wordt heel tof bij de culturele locaties rondom het Canadaplein op zondag 3 maart! Wat is kan je allemaal beleven op dit festival?

OPENING

Om 13.00 uur is de plenaire opening bij Theater De Vest Alkmaar. Actrice, creative director, schrijfster en oprichter van maheala.community én (afgelopen jaar spreker bij TedxAlkmaar), Xiorese Izaly komt het festival hosten. Zij zal met het publiek en Melisa Diktaş in gesprek gaan na de presentatie van haar prachtige danstheaterstuk.

PROGRAMMA

Verdeeld over de locaties Theater De Vest Bibliotheek Kennemerwaard en Stedelijk Museum Alkmaar is er van 13:00-17:00 uur het volgende te doen:

WORKSHOPS/LEZINGEN

Er zijn 2 workshopsrondes waar je GRATIS aan kunt deelnemen. Welke workshops dit zijn is binnenkort op de website www.womanlink.nl te zien.

Wil je niet deelnemen aan een workshop? Geen probleem! Er is nog genoeg te doen. Kom kijken bij de inspiratiestands, luister naar muziek, kijk naar kunst of kijk een mooie documentaire.

STEDELIJK MUSEUM ALKMAAR

Naast de workshops is speciaal voor bezoekers (jong en oud) aan het festival, gratis toegang tot het museum!

BIBLIOTHEEK KENNEMERWAARD

Workshops // doorlopend een maatschappelijke markt // spoken word // kids // muziek

HAPJE & DRANKJE & MUZIEKJE bij:

Kafekaftalkmaar (bibliotheek),
Museumcafe (Stedelijk Museum Alkmaar)
Grand Café Klunder (Theater De Vest) is open voor een hapje & drankje en live muziek door o.a. Alkmaars Talent. Én er is ook aan de kids gedacht.

Tot zondag 3 maart!

 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.