Holland Short Film Festival

Van 12 tot 21 januari door heel Noord-Holland & van 17 tot 19 januari in Alkmaar!

Dineren en bijzondere korte festivalfilms kijken, dat kan tijdens Holland Short Film Festival. De gekozen films worden vertoond tijdens bijzondere filmdiners bij diverse restaurants in Noord-Holland. Uiteraard ook in Alkmaar! Op het programma veel comedy en feelgood films maar ook mooie films die je alleen op festivals ziet.

Het IJkgebouw en The Fallon Hotel zijn de deelnemende restaurants in Alkmaar. Er worden korte films vertoond, waarbij de nadruk ligt op comedy en levenslustige films. De keuze van de films is een verrassing, er zit in elk geval één winnaar van vorig jaar bij, de films zijn stuk voor stuk bijzonder. In januari vindt tijdens Blue Monday het officiële festival door heel Noord-Holland plaats.

De films duren twee tot dertig minuten en worden vertoond tijdens het diner. Tussen de gangen door kijkt u naar bijzondere films uit de hele wereld. Voor de 2024 editie hebben zijn er films uit Japan, Iran, Tunesië, Frankrijk, Italië, Duitsland, India, Korea, het Verenigd Koninkrijk, Amerika, Canada, Mexico, Brazilië, kortom films uit zo’n 47 verschillende landen en culturen.

De Eendracht in 't IJkgebouw:

Tickets 17 januari
Tickets 18 januari

The Fallon Hotel:

Tickets 19 januari € 69,00

Films kijken en eten geeft een bijzondere sfeer. Tussen de films door geniet je van heerlijke gerechten en praat je met je vrienden over de films. Er is beperkt plaats, kaartjes voor de avond kosten 49,- – 69,-, afhankelijk van het restaurant.  Dit is inclusief de films en het luxe menu (exclusief drankjes).

De keuze van de films is een verrassing, er zit in elk geval één winnaar van vorig jaar bij, de films zijn stuk voor stuk bijzonder.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.