Hielander Summer Whisky Festival

Op zaterdag 17 september 2022 zal er in Hal 25 in Alkmaar een Summer Whisky Festival plaatsvinden. Tijdens dit festival wordt er een heerlijk en gezellig binnen-/buitenfestival georganiseerd, waar uiteraard het whiskyproeven centraal zal staan. De verschillende standhouders zullen dit keer uiteraard weer een verscheidenheid aan whisky’s meenemen. Dus Schotse, Ierse of Japanse whisky’s, maar uiteraard zal ook de bourbon niet ontbreken. Op dit festival zullen ook andere heerlijke, alternatieve smaken aangeboden worden van bijvoorbeeld bierbrouwerijen en een aantal standhouders heeft aangegeven verschillende soorten oude rum mee te nemen, zodat u ook dit eens kunt proberen.

Het Summer Whisky Festival is een Whiskyfestival met een ruimte buiten en een ruimte binnen. Bij mooi weer wordt door middel van een foodstand en muziek de buitenlocatie tot één groot terras gemaakt, waarnaast u binnen goed en gezellig bij de ruim 40 standhouders al uw vragen kwijt kunt, over de vele soorten aangeboden dranken en uiteraard van alles kan proeven. Ondertussen zal er buiten muziek zijn en kunt u genieten van een heerlijke barbecue.

De kaartverkoop is gestart op 1 mei 2022 en de entreeprijs bedraagt € 29,95 p.p., dit is inclusief een proefglas en het proeven van de meest gangbare whisky's. 

Let op:
Voor het festival geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Een geldig identiteitsbewijs is verplicht!
In Hal25 kunnen de Alba's, het betaalmiddel op het festival, alleen met contant geld gekocht worden

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.