Festival Lo de TangoArt

TangoArt, een mooie plek voor de Argentijnse tangocultuur in de regio Alkmaar

Argentijnse-tango-markt op zaterdagmiddag 2 september van 13.00 tot 17.00 uur in Theater de Vest te Alkmaar. Vrij entree! Ingang via de hoofdingang van Theater de Vest. Altijd al willen leren tango dansen? En kennis willen maken met de betoverende wereld van de Argentijnse tango? Dat kan op de gezellige tangomarkt, georganiseerd door de Alkmaarse Stichting TangoArt. In de foyer van het theater aan het Canadaplein in Alkmaar.

De hele middag tangodansen met de bekende tango DJ El Frisón. (Chris) Hij draait de mooiste muziek uit de gouden eeuw van de tango. Dans mee, maar de kunst afkijken mag ook!

Nog geen ervaring met tangodansen? Doe dan mee met een GRATIS PROEFLES voor beginners gegeven door  Crista en José Luis van de bekende Alkmaarse dansschool Milonga Luz de Luna. Iedereen mag de dansvloer op, met of zonder danspartner. Van tevoren opgeven niet nodig. Aanvang 15.00 uur.

Of maak kennis met tango in beeld. Schilderijen en tekeningen door diverse regionale beeldend kunstenaars.Snuffel ook in het uitgebreide aanbod van dansschoenen en tangokleding voor dames én heren! Ook second-hand. Of laat je voeten masseren in onze pop-up massage-salon.

Voor ervaren dansers zijn er twee verschillende workshops door, de Haarlemse dansdocenten Charlotte & Laurent. Opgeven tijdens de markt. Of beter van tevoren bij lou_bos@hotmail.com 

Zaterdagmiddag
* tangomarkt * vrij entree *
* gratis proefles * workshops * milonga *
* kunst * kleding * schoenen * massage *

Zaterdagavond
* Noche de Tango * milonga * orkest * DJ *
* Burlesque show *

Zondagmiddag
* milonga * chacarera-kennismaking *

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.