Festival KUUB geeft energie op het Canadaplein Alkmaar

Het jaarlijks Kunstfestival KUUB komt eraan! Het festival gaat bezoekers op zaterdag 23 september gratis creatieve energie geven op en rond het Canadaplein. Jij kunt er genieten van Liveoptredens op verschillende podia, straattheater, dans, beeldende kunst & poëzie. Wil jij zelf actief bezig zijn met kunst doe dan mee met een workshop!


KUUB keert jaarlijks terug in Alkmaar en heeft als doel mensen te verbinden door middel van cultuur en kunst. Daarbij stelt KUUB zich open voor creatievelingen van alle disciplines, niveau maakt daarbij niet uit. Voorop staat het kunnen uiten van creativiteit. Deelnemers hebben in de weken voor het festival coaching kunnen krijgen en daarbij eigen grenzen leren kennen, verleggen en (samen) het experiment aangegaan. Dit jaar zal het thema ‘energie’ deze zal stromen; niet alleen tussen deelnemers tijdens de co-creaties, maar ook bij de bezoekers op de festival- dag van KUUB dit jaar.


Op het festival vind je ook informatie over workshops en cursussen op het gebied van Kunst, die jij kunt volgen het aankomende seizoen. En zullen (omliggende) culturele organisaties je informeren over hun activiteiten! Kortom er is genoeg te beleven! Laat de energie maar stromen!

foto: Keith Montgomery 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.