De Parallel indoor festival!

Na het organiseren van vele succesvolle edities in de Victorie vinden we het tijd voor de volgende stap. Op 11 mei organiseren we ons eerste indoor festival met twee zalen! Op veler verzoek is dit evenement een dageditie, 14:00-00:00, 10 uur lang madness!

Dit event heeft alles. In de grote zaal vind je het allerbeste uit de hedendaagse hard-techno scene. Een combi van mega headliners zoals BASSWELL, gearriveerde artiesten en artiesten die ‘’the next best’’ zullen worden...

De stage wordt afgesloten met een unieke b3b set door drie van de meest veelbelovende talenten in de industrial techno. In de grote zaal pakken we, zoals je van ons gewend bent, uit met een mega laser- en visualshow. In de kleine zaal creëren we een boiler room set up, hier vind je een verrassende mix van DJ's die allemaal b2b sets draaien! Het dakterras van Victorie wordt omgetoverd tot mega chill-area compleet met een foodcourt en merchandise stand!

Volledige line up:

Room 1:


BASSWELL
Ketting (live)
Toxic Machinery
AXL
N00M1
SANTØS b3b JO3Y3T b3b BØERY
HRTS

Room 2 - Boilerroom

RAVERAIDERS b2b ARYAN (3hrs)
XIBEN b2b QU1NTEN
Dan Berg b2b RUL3
Viezerick b2b Rambo (early set)

Dakterras:

Chill area, foodcourt, merchandise

Dit event gaat al ons voorgaande werk overklassen. Een unieke productie, zeker voor een stad als Alkmaar. We verwachten dat de tickets hard zullen gaan, haal dus op tijd je tickets!

18+

 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.