Banenfestival Transport & Logistiek

Ben je op zoek naar een carrière in de wereld van transport, logistiek en bedrijfswagentechniek? Kom dan naar het Banenfestival Transport & Logistiek op zaterdag 14 oktober 2023 - van 10.00 tot 14.00 uur in het AFAS Stadion Alkmaar. Het banenfestival biedt een unieke kans om de wereld van transport en logistiek live te ervaren en in contact te komen met werkgevers die vacatures hebben.

Meer dan 30 regionale bedrijven zijn aanwezig zijn om je meer te vertellen over de verschillende beroepen binnen dit vakgebied. Daarnaast kan het Horizon College alles vertellen  over de opleidingen in de richting van Transport & Logistiek en Bedrijfswagentechniek. Neem je CV mee om deze te laten checken of volg diverse gratis workshops.

Werken in transport, logistiek, en bedrijfswagentechniek is niet alleen ontzettend leuk, maar de regio Noord-Holland biedt ook talloze kansen in deze sector. Op het Banenfestival ontdek je of jouw toekomst in de transport en logistiek ligt.

Wat kun je verwachten op 14 oktober?

Ervaar het chauffeursleven: Stap in een truck-simulator en beleef hoe het is om achter het stuur van een vrachtwagen te zitten.

Heftruckrit: Neem een ritje op een vorkheftruck en ervaar hoe het is om met dit essentiële transportmiddel te werken.

Bekijk de techniek: Neem een kijkje onder de motorkap van indrukwekkende vrachtwagens en ontdek de technische aspecten van de sector.

Bekijk bedrijfsvoertuigen: Van nationaal en internationaal transport, personenvervoer en openbaarvervoer tot voertuigen van de veiligheidsregio.

Informatie van het Horizon College: Laat je uitgebreid informeren door het Horizon College over hun diverse opleidingen in de transport en logistiek.

Netwerken met werkgevers: Ga in gesprek met werkgevers in de transport, logistiek en bedrijfswagentechniek en ontdek de carrièremogelijkheden.

Workshops: Neem deel aan diverse inspirerende workshops. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, een  stageplaats, jezelf beter wilt presenteren tijdens sollicitatie- of netwerkgesprekken, of je cv wilt verbeteren, er is voor ieder wat wils.

Een loterij gedurende het evenement: met fantastische prijzen, waaronder modelauto's, chauffeursjassen, kaartjes voor een AZ-wedstrijd en een dag achter de schermen bij de opbouw van de Formule 1 in Zandvoort!

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.