Kleurrijke expositie Manola Sint Jago

Manola Sint Jago is geboren en getogen op het zonnige Aruba. Op jonge leeftijd is zij verhuisd naar het koude Nederland. Via haar kleurrijke en vrolijke schilderijen neemt zij haar bezoekers mee op een tropisch avontuur met een blijvende herinnering als cadeau. Zij werkt graag en vaak circulair, omdat zij onze lieve aarde een warm hart toedraag. ‘We gooien met z’n allen veel te veel weg zonder te kijken of het te repareren is, of het doorgegeven en/of hergebruikt kan worden.’

Door haar verzamelenthousiasme van afval en met name hout, maakt zij mooie verhalen op doek, papier en hout. Hiermee probeert zij een verhaal te vertellen van waar zij vandaan komt en hoe het leven was toen zij daar nog woonde. Helaas kan zij door haar ziekte niet meer naar Aruba toe, maar de brandende zon en de warmte van haar eiland zal voor eeuwig in haar hart blijven branden.

Wij wensen je veel plezier tijdens het bezoeken van haar vrolijke expositie. Er is zoveel werk van haar te bewonderen, van klein (ansichtkaarten en boeken) tot groot (vazen, schilderijen) dat er voor ieder wat te kiezen valt.

De expositie duurt van 1 t/m 30 juni 2024 en is elke zaterdag en zondag van 11.00 – 17.00 uur te bezichtigen.
Je kunt de werken kopen. Een deel van de opbrengst is voor het onderhoud van de kerk.

Van harte welkom!

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.