Expositie Wonderful World

In september 2023 exposeert Nina Warnink in het Kruithuisje. Zij maakt in haar schilderwerk gebruik van diverse technieken: acrylverf, mixed media, grafische technieken. In deze expositie laat zij een aantal monoprints zien waarbij zij heeft gewerkt met olieverf, inkt en collage. Haar werk is kleurrijk en beweegt zich tussen abstract en figuratief.

Inspiratie voor haar werk vindt zij in de natuur. Zij beschouwt de natuur als één groot kunstwerk en wil haar liefde voor de natuur en voor onze wonderlijk mooie, magische en kleurrijke wereld laten zien.
Voor deze wonderlijke, prachtige wereld is het noodzakelijk dat wij een transitie doormaken van een visie op de natuur als gebruiksvoorwerp naar een diepgevoeld besef dat wij één zijn met de natuur. De bomen, rivieren, de zon, vogels, planten, alles in de natuur is onderling verbonden en heeft zijn eigen unieke waarde. Deze visie op de natuur is het uitgangspunt en de inspiratie voor haar werk.

Nina Warnink heeft de vierjarige opleiding tekenen en schilderen bij Crejat in Alkmaar gevolgd. Daarna heeft zij nog twee jaar het Academisch atelier gedaan.

Open van woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.