Zomer op het plein // Meis & Yentl en de Boer

Van 30 juni t/m 6 augustus is het weer Zomer op het Plein! Theater De Vest programmeert gratis optredens op het Canadaplein in hartje Alkmaar. Kom op de vrijdagen en zaterdagen genieten van schitterende concerten en geweldige artiesten en beleef sprankelende shows op de zondagmiddagen!

Meis
Meis, het soloproject van Aysha de Groot, maakt kleine liedjes over grote onderwerpen als eenzaamheid, knokken tegen pech en het uiterst gefrustreerd blijven hangen in ontkenningsfases. Ze is rauw, direct, soms donker, maar dromerig. Ze wisselt intieme, persoonlijke nummers af met introverte danstracks voor iedereen die behoefte heeft aan contact, maar daar nog niet echt om durft te vragen.

Yentl en de Boer
Yentl en de Boer wonnen in 2013 het Amsterdams Kleinkunst Festival en sindsdien zijn ze niet meer weg te denken van de Nederlandse podia. Ze maken muziek en theater over wat ze opmerkelijk vinden. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie. Na vele hits, nominaties, theatervoorstellingen en concerten komen ze nu voor de tweede keer naar Zomer op het Plein!

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.