Zomer op het plein // Elephant en Jett Rebel

Van 30 juni t/m 6 augustus is het weer Zomer op het Plein! Theater De Vest programmeert gratis optredens op het Canadaplein in hartje Alkmaar. Kom op de vrijdagen en zaterdagen genieten van schitterende concerten en geweldige artiesten en beleef sprankelende shows op de zondagmiddagen!

Elephant
Zonnige melancholie in majeur: dat is het geluid van de 4-koppige Rotterdamse indieband Elephant. De band wordt geboren in een jaar waarin een virus de muziekwereld knock-out slaat. Tegen beter weten in, maar met volle overgave stort Elephant zich op het schrijven van hun liedjes. Begin 2022 gooit de band hoge ogen op Noorderslag en niet veel later verschijnt hun unaniem lovend ontvangen debuutalbum 'Big Thing'. 

Jett Rebel
Jett Rebel veroverde Nederland in recordtijd, won een Edison als Beste Nieuwkomer, speelde op Lowlands en Pinkpop en verkocht moeiteloos de Heineken Music Hall uit. Hij is uitbundig, energiek en onvoorspelbaar en neemt die eigenschappen ook mee in zijn shows. Daarnaast laat hij ook zijn kwetsbare kant zien: persoonlijk en intiem, altijd op zoek naar grenzen. Muzikaal vuurwerk gegarandeerd!
 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.