-

Zomer op het plein // Aafke Romeijn en Sef & El Salvador Ensemble

Van 30 juni t/m 6 augustus is het weer Zomer op het Plein! Theater De Vest programmeert gratis optredens op het Canadaplein in hartje Alkmaar. Kom op de vrijdagen en zaterdagen genieten van schitterende concerten en geweldige artiesten en beleef sprankelende shows op de zondagmiddagen!

Aafke Romeijn
Aafke Romeijn groeide op in een gezin van klassieke musici, studeerde harp, compositie en piano aan het conservatorium, maar maakte tegelijkertijd gitaarpunk en raakte in de ban van hiphop. Haar album 'Godzilla' vat deze diversiteit samen in melancholische popsongs met duistere elektronische beats, romige pianopartijen en analoge synths. Liedjes die taboes over zware periodes doorbreken en uitnodigen om te dansen en te huilen.

Sef & El Salvador Ensemble
Wat zou er gebeuren als we iets minder realistisch zijn? Als we letterlijk en figuurlijk grenzelozer zouden durven denken? Dit is een greep uit de vragen die Sef stelt op zijn nieuwe album. ‘Ik Zou Voor Veel Kunnen Sterven Maar Niet Voor Een Vlag’ is een hoopvolle schreeuw om systeemverandering en een zoektocht naar nieuwe manieren van samenzijn.
 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.