Winterkaravaan (uitgesteld)

De winterkaravaan wordt i.v.m. de lockdown uitgesteld naar een nader te bepalen datum.

Goed nieuws: de Winterkaravaan is weer in aantocht, van 29 januari t/m 7 februari. Het is inmiddels de vijfde editie; het begint voor velen een terugkerend kerstuitje te worden. Er zijn 2 avontuurlijke collecties samengesteld met elk 3 splinternieuwe theatervoorstellingen. Vier het einde van het jaar in de toffe en museale omgeving van de oude Drukkerij en ontdek de theaterpareltjes van jonge theatermakers.

Verwacht een uiteenlopend palet aan voorstellingen en thema's. Soms ontroerend, soms grappig, maar altijd nieuw en verrassend. Zoals muziektheater over fast fashion, een voorstelling over gamers of theater over designerbaby's. Maar ook beleef je een dansvoorstelling over de millennials, een moderne, muzikale mis en muziektheater geïnspireerd op de sociale cultuur in Latijns-Amerika. Kortom: voor ieder wat wils!

Vorige jaren waren alle dagen uitverkocht - dus wacht niet te lang met beslissen! De Winterkaravaan is van 29 februari t/m 7 januari, een middag- en avondeditie (op 23 december alleen de middag). Tickets zijn € 37,50 (inclusief eten en drinken). Vrienden van Karavaan betalen € 35,00.

Kijk voor informatie en tickets op www.karavaan.nl.

Foto: Emil de Jong

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.