-

Vriendenbock

Proosten met bijzondere bockbieren in de Grote Kerk

Op 4, 5 en 6 november 2022 kun je weer genieten van meer dan veertig verschillende soorten bockbier, in de bijzondere ambiance van de Grote Kerk Alkmaar. Het is al zes jaar de succesformule van Vriendenbock, in combinatie met bijpassende happen, livemuziek en dj’s. Het Vriendenbockfestival is een initiatief van Stichting Vrienden van de Grote Sint Laurenskerk, Proeflokaal De Boom en acht andere restaurateurs.

Gezellig met je vrienden proeven van allerlei verschillende (bock-)bieren is natuurlijk een hele fijne insteek voor een avondje uit. Zeker als je daarbij ook nog eens Alkmaars grootste monument vanbinnen kunt bekijken!

Bijpassende hapjes en muziek
Tijdens het festival smul je van smaakvolle, herfstige bieren en van bijpassende hapjes, bereid door Alkmaarse restaurateurs. Ondertussen luister je naar muziek van een lokale dj en artiesten. De opbrengst van het festival gaat ook dit jaar weer naar de Grote Kerk.

Praktisch
Vriendenbockfestival vindt plaats op vrijdag 4 en zaterdag 5 november van 16.00 tot 23.00 uur en op zondag 6 november van 14.00 tot 21.00 uur. Meer informatie vind je op de website en de socialmedia-kanalen van Vriendenbock. Let op, je kunt alleen online een kaartje kopen, niet aan de deur. 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.