Vredeswandeling Alkmaar

Op zaterdag 25 november om 15.00 uur organiseren Tanja de Jong en Miwa Tamamoto een vredeswandeling in Alkmaar. Het startpunt is het Canadaplein en er wordt afgesloten met het zingen van vredesliederen. Voel je je machteloos? Sluit je aan en laten we samen de universele boodschap van verbinding, compassie en medemenselijkheid uitdragen!

Temidden van het oorlogsgeweld in de wereld, de polarisatie, vinden we elkaar tijdens deze stille tocht met dezelfde wens; we staan achter de geweldloze weg voor vrede en een menswaardig bestaan voor iedereen. Tanja stond altijd op tegen het onrecht en voor de vrede. Miwa heeft zowel in Gaza als in Israël collega’s die werken aan vrede.

Ze brengt de Flame of Hope mee, die ze thuis altijd brandend houdt.“In deze vlam zitten er vlam zowel uit Israël als uit Palestina." “Ook de vlammen van Mahatma Gandhi en M. L. King. Sinds dit jaar zelfs het Nederlandse vrijheidsvuur. "Dit zal onze boodschap versterken.“  

Meningen en perspectieven houden we voor onszelf, er worden geen protestborden of vlaggen vertoond, behoudens de Vredesvlag en olijftak. 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.