Voorjaarsraces in de ZEturf Arena

rafbaan Alkmaar ZEturf Arena: een feest voor de hele familie

Op zondag 21 April kun je genieten van de Voorjaarsraces, een prachtig paardenevenement in het hartje van Alkmaar. Locatie: de Alkmaar ZEturf Arena in de Alkmaarder Hout. Vanaf 13.30 uur zal er om de 25 minuten een paardenrace worden gehouden over de 658 lange sintelbaan. De beste dravers uit Nederland strijden deze dag tegen elkaar. Topsport, emotie en gezelligheid komen bij elkaar. Na afloop (circa 17.00 uur) vindt er in de lounge hal onder de tribune een spetterend optreden plaats van Stef Horn!

Kinderen vermaken zich heerlijk op het luchtkussen of laten zich schmincken door het Schmincktheater. Gedurende de middag worden er ook twee draverijen gehouden voor de mini’s. Kinderen tot 15 jaar zitten op de sulky achter hun pony en strijden om de eer.

De Alkmaarse cateraar Food For The Mood zorgt voor de culinaire accenten tijdens deze middag. Geniet van het Sunday Special Arrangement in het panorama restaurant met een

prachtig uitzicht op de koersen. Voor alle info ga naar drafbaanalkmaar.nl. ZEturf Hosts kunnen je in alle rust uitleg geven over hoe je een weddenschap plaatst op de verschillende koersen. Bij de infobalie kun je gratis programma’s verkrijgen met alle info over de paarden en de tips van de kenners. Hier kun je je ook opgeven voor de rondleiding over de accommodatie waarbij je onder andere het stalterrein bezoekt en je je begeeft tussen de paarden en de pikeurs. Wedden dat je het leuk vindt?

Geniet van een dagje uit met vrienden, familie of collega’s. Proef de sensatie als je langs de baan de paarden ziet voorbijrijden. Naast het panorama restaurant is er een gezellig Skybar, een lunchcorner, een Skybox die af kan worden gehuurd, de lounge hal met gezellige zitjes en de carrouselbar.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.