-

Vier de voorjaarsvakantie in zwembad Hoornse Vaart

Zwembad Hoornse Vaart pakt uit met extra ruime openingstijden voor recreatieve zwemmers, een gevarieerd aquafitnessprogramma, gratis animatie op woensdag- en zaterdagmiddag én elke middag een 15-meter lange stormbaan in het 50-meterbad. Daarnaast organiseert zwembad Hoornse Vaart extra zwemlessen in de voorjaarsvakantie.

Stormbaan in het 50-meterbad
Kinderen die van klimmen, klauteren en glijden houden kunnen hun geluk niet op, want van zaterdag 19 tot en met zondag 27 februari ligt er elke middag een 15 meter lange stormbaan in het 50-meterbad. Het is nog even een verrassing welke stormbaan er in het 50-meterbad ligt. Daarnaast is er op de woensdag- en zaterdagmiddag gratis animatie. Iedereen kan in de middag gezellig meedoen met de leukste spelletjes in het water waarbij er mooie prijzen te verdienen zijn.

Extra zwemlessen
Op verschillende dagen in de voorjaarsvakantie kunnen kinderen deelnemen aan de extra zwemlessen in zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar. Op deze dagen zullen er lessen aangeboden worden voor verschillende niveaus. Iedereen – ook kinderen die geen zwemles volgen bij Alkmaar Sport – is van harte welkom om deel te nemen aan de extra zwemlessen. 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.