-

Troostdag voor nabestaanden

Voor de 16de keer organiseert Charon Uitvaartbegeleiding de Troostdag voor nabestaanden. Net als vorig jaar zal de Troostdag plaats vinden op Natuurbegraafplaats Geestmerloo in Koedijk.

Dit jaar zijn weer de dochters van Gijsje Teunissen; Emmely en Melanie Teunissen en collega Emma van Amersfoort, bezig met de organisatie van deze bijzondere dag. In de afgelopen jaren hebben zij van dichtbij gezien, wat deze dag voor nabestaanden doet: erkenning, aandacht, warmte.

Onze gasten worden verwelkomd door bijzondere mensen, die zich inspannen voor rouwenden: onder andere een rouwtherapeut, Reiki, mensen met een luisterend oor, diverse workshops, een schouder om even op te leunen en er worden ook praktische handvaten gegeven in de - soms - eenzame tijd na het overlijden van je dierbare.

Op zondag 25 juni van 12.00 - 17.00 uur is iedereen welkom in de expositieruimte van Natuurbegraafplaats Geestmerloo om zich te laten verwennen, in gesprek te komen met lotgenoten, zijn verhaal te vertellen en tot inzichten of ideeën te komen die helpen bij het rouwproces.
Kinderen zijn ook meer dan welkom. Zij kunnen onder andere lekker knutselen, een glitter tattoo laten zetten en vergeet vooral niet een keertje te grabbelen in onze grabbelton!

Voordat de Troostdag begint zal Debbie Winterberg een gratis workshop geven. Meer informatie over de workshop: Workshop: Hoe ga je om met verdriet? - Troostdag voor Nabestaanden - 25 juni 2023
De workshop begint om 10:30 en eindigt om 12:00. Voor deze workshop is het nodig om uzelf aan te melden via: troostdag@charonuitvaartbegeleiding.nl

Vanaf 12:00 is de troostdag en het programma gratis toegankelijk voor iedereen. Neem gerust familieleden of vrienden mee, iedereen is welkom!
Wij hopen u van harte te mogen verwelkomen op de Troostdag voor nabestaanden.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.