The sound of Alkmaar

Dansen voor de kinderen

We hebben allemaal liedjes uit onze jeugd waar we met warme gevoelens naar terug kijken of waar we ons ei bij kwijt kunnen. Dat wil iedereen! Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom organiseren wij The sound of Alkmaar waar lokale artiesten en muziekliefhebbers samenkomen voor één doel.

The Sound Of Alkmaar zorgt ervoor dat mensen samenkomen en dit gevoel ervaren. Met The Sound Of Alkmaar gaan we doormiddel van livemuziek zoveel mogelijk geld ophalen, zodat de kinderen in het ziekenhuis zelf de mogelijkheid krijgen om muziek te maken.

Maak kennis met The sound of Alkmaar

The sound of Alkmaar is een bandjes avond met alternatieve muziek. Muziekliefhebbers tussen de 20 en 40 jaar kunnen genieten van de leukste opkomende bandjes van Alkmaar. De bandjes treden allemaal 30 minuten op, waarna er een korte change over is waarin een dj-muziek draait om het feest door te zetten. De presentator van de avond kondigt de bands aan, hypet het publiek op en motiveert het publiek om extra geld te doneren aan de kids. Aan het eind van de avond wordt er een korte trekking gedaan waarin de winnaars muziekinstrumenten en andere leuke prijzen kunnen winnen.

Delen van passie

Met The Sound of Alkmaar willen we mensen meer betrekken bij Muziekids. We geloven in de kracht van muziek, en willen iets bieden aan de kinderen die Muziekids helpt. Door The Sound of Alkmaar te organiseren laten we zien dat de bewoners van Alkmaar klaar staan voor hun medemens. Zelf houden wij heel erg van de live bandjes in Alkmaar. Wij willen deze passie graag delen met iedereen.

Introductie van organisatie

Wij zijn vijf meiden die heel graag een bijdrage willen leveren aan mensen in de maatschappij. Een ziekenhuisverblijf kan aanvoelen als een eeuwigheid, daarom is het onvoorstelbaar dat sommige kinderen maandenlang in een ziekenhuis verblijven. Muziek is voor ons afleiding en het plezier. Daarom vinden wij het uiterst belangrijk dat iedereen ook kan genieten van muziek en even zijn omgeving en problemen kan vergeten.

Hoe ziet de avond eruit

De avond zal van 20.00 tot 00.30 duren. Er zullen vier bands spelen, zij hebben alle een speeltijd van een half uur, tussen de bands door zal een change over van 20 minuten zijn. Na de tweede band zal Jordan van Muziekids het podium opkomen om iedereen te bedanken voor zijn of haar komst, en mensen enthousiast te maken om te doneren.

Mensen kunnen een lot kopen, met dit lot maken mensen kans om verschillende prijzen (platen speler, dj set, instrumenten, platen en meer) te winnen. De gelukkige hiervan zullen aan het einde van de avond bekend worden gemaakt. Na de loting zal er op het podium een cheque worden overhandigd met daarop het bedrag wat er die avond is opgehaald voor het goede doel.

Beschrijving promotie

Een muzikale avond met heerlijke bands die wel een show weten neer te zetten? Dan zit je hier goed! 6 juni betreden vier geweldige bands het podium van Café De Tuin om geld op te halen voor Stichting Muziekids! Naast dat je kan genieten van de heerlijke muziek gedurende de avond, maak je ook nog eens kans op geweldige prijzen. Koop een lootje en wie weet ga jij wel naar huis met een platenspeler, Dj set of andere fantastische prijzen! Alle opbrengsten van de loten en de donaties zullen worden gedoneerd aan Muziekids. Dus, kom 6 juni gezellig met ons dansen, en steun daarbij de zieke kindjes in het ziekenhuis!!! Zien we je daar? 6 juni, 20.00 – 00.30, Café De Tuin, Hekelstraat 19, Alkmaa

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.