Paasraces in de ZEturf Arena

Tien draverijen met als hoofdnummer de Grote Paasprijs. Nederlands beste dravers komen in actie op één van de mooiste koersdagen van het jaar. Paasmaandag komt de paashaas voorbij en die heeft heerlijke paaseitjes bij zich om uit te delen. Voor de kinderen zijn er mini draverijen met de kleintjes op de sulky, er is een luchtkussen en bij het Schmincktheater kun je je gratis laten schmincken.

Geniet van de koersen langs de baan en zie de paarden voor je neus voorbijdraven. In het panorama restaurant op de eerste verdieping geniet je van een prachtig uitzicht en kun je heerlijke gerechten en lekkere drankjes bestellen bij de Alkmaarse top cateraar Food For The Mood. Zoek een leuke plek in de Skybar of huur de exclusieve skybox voor jouw collega’s, familie of vrienden.

Beneden bevindt zich een prachtige ruime hal met gezellige zitjes, een lunchcorner en een gezellige carrouselbar. Bij de infobalie ontvang je alle uitleg over de koersen en hoe je een weddenschap kunt plaatsen bij de totalisator. Ook zijn hier kosteloos programma’s verkrijgbaar met alle informatie over de draverijen.

Gedurende de middag zijn er meerdere rondleidingen over het hele terrein. Na afloop van het evenement (circa 17.00 uur) is er een spetterend liveoptreden van de Alkmaarse zanger Henk Naber!

Start eerste koers om 13.30 uur. Wedden dat je het leuk vindt?

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.