-

Opening Kunst en Cultuur Weekend met Angela Groothuizen

De start van het KunstCultuurWeekend wordt officieel gegeven door Special Guest ANGELA GROOTHUIZEN. De avond zal muzikaal ondersteund worden door de band BACKTOBASIX. Backtobasix is de naam van de meest succesvolle 60's band van regio Noord-Holland -en daarbuiten!

De band bestaat nu al bijna 14 jaar in nagenoeg dezelfde formatie; behalve dat de bassist zo'n 3 jaar geleden vervangen is door Jos Groothuizen die sindsdien een onmisbaar onderdeel is geworden met zijn unieke basspel en mooie rauwe stem. Backtobasix' repertoire bestaat uit bijna 90 nummers uit de jaren 60 -de jaren waarin de mooiste en bekendste popsongs ooit zijn geschreven. Met nummers van de Kinks, Stones, Beatles, Cream, Doors, Small Faces, CCR, Spencer Davis Group, Animals, etc. etc. weten zij keer op keer de zaal plat te spelen en te zorgen voor een onvergetelijke avond!

De band bestaat uit: Hans van Dam (zang), Simon van Wonderen (gitaar, zang), Jos Groothuizen (basgitaar, zang), Gerard Kemp (drums, zang), Theo Dekker (Keyboard, zang) en Rene Jonker (sologitaar). Get ready for the Ultimate 60's revival !

In de traditie van de afgelopen jaren is er voor de bezoekers een leeg schildersdoek ter beschikking waarop zij (als ze dat willen) in de loop van de avond een (verf)bijdrage mogen leveren, zodat aan het einde van de avond een uniek KCW2023-schilderij is ontstaan!

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.