Kleine Wonderen

Babyevent met trends, shoppen en masterclasses

Op 21 en 22 september presenteert Grote Kerk Alkmaar een nieuwe eigen beurs: babyevent ‘Kleine Wonderen’. In de prachtige entourage van de Grote Kerk biedt dit tweedaagse event volop inspiratie op het gebied van zwangerschap en het leven met een baby. Shop de leukste babyproducten, ontdek nieuwe merken en laat je informeren door experts.

Laat je inspireren

Tijdens Kleine Wonderen zijn er inspirerende gratis masterclasses te volgen, waar je je kunt laten bijpraten over alles omtrent de kraamtijd, bevallen en het verzorgen van je baby. De kerk is gevuld met vele fraaie stands, waar je de mooiste items vindt van lokale en landelijke merken en bijzondere ervaringen opdoet. Zo kun je bij BellySisters je zwangerschap laten vereeuwigen met een prachtig bronzen 3D-beeldje. Shop de zeer gewilde én uiterst comfortabele babykleding van Moalie of zoek een stijlvolle draagzak, gemaakt van natuurlijke materialen, uit bij Ilmaha. Ook zijn er verschillende doula’s, verloskundigen en experts op het gebied van kraamzorg aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. En er is nog veel meer te ontdekken! Even bijkomen? Dat kan onder het genot van een hapje en een drankje op het horecaplein. Kleine wondertjes kunnen ondertussen lekker veilig spelen in het speelparadijs.

Openingstijden en tickets

Kleine Wonderen is geopend op 21 en 22 september, van 10:00 tot 17:30 uur. Om de drukte zo goed mogelijk te spreiden, zijn er drie tijdsloten waarop het mogelijk is om binnen te komen. Zodra je binnen bent tijdens jouw tijdslot, mag je zelf bepalen hoe lang je blijft. Kleine Wonderen vindt plaats in de Grote Kerk, centraal gelegen in Alkmaar.

Tickets kosten €7,50 per persoon in de voorverkoop en kunnen geboekt worden via www.kleinewonderen.nl. Op de dag van het evenement kosten kaarten €8,50 per persoon. Toegang voor kinderen tot 12 jaar is gratis.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.