Horeca Dag Midsummer races in de ZEturf Arena

Alkmaar maakt zich op voor de Midsummer Evening Races: Horeca Dag

Afgelopen jaar is een nieuwe traditie ontstaan op de drafbaan in Alkmaar. De Horeca Dag Midsummer races! De Alkmaarse Horeca omarmt het ‘horeca-gevoel/event-karakter’ wat de laatste jaren is ontstaan rondom de draverijen, en wil graag sponsoren. Maar op de dagen dat Alkmaar tegenwoordig koerst (zon- en feestdagen), moet de Alkmaarse Horeca zelf werken. De oplossing was eenvoudig: het ontstaan van een ouderwetse Alkmaar Maandagavond Drafgezellig! Alle negen koersen kennen een horeca sponsor, en deze sponsors zullen samen met hun personeel en gevolg een heerlijk dagje gaan genieten van topsport, gezelligheid en lekker eten en drinken.

Iedereen is welkom op de Alkmaarse drafbaan

Steeds meer mensen vinden de weg naar de ZEturf Arena. Vriendengroepen, families met kinderen en ondernemers met hun relaties. De drafbaan ‘bruist’ en grote groepen jonge mensen ontdekken de uniek ambiance tijdens een koersmeeting. Zijn genieten van topsport, spanning, sensatie, emotie en heel veel gezelligheid. Geniet van de koersen dicht aan de reling van de drafbaan, op de overdekte tribune of boven in de skybar. Tussen de koersen door is het goed vertoeven in de grote Hal met gezellige zitjes en de carouselbar. Op meerdere plekken zijn er horeca uitgifte punten en kun je een weddenschap plaatsen bij de ZEturf totalisator.  

Dansfeest na afloop in De Hal

De Midsummer races beginnen om 17.00 uur. Direct na afloop van de laatste koers (circa 20.30 uur) zullen de talentvolle zangers Samuel Welten en Joey Nicolai in de Grote Hal een optreden verzorgen en kan er heerlijk gedanst, gezongen en gefeest worden.

Geniet maandag 24 juni van een heerlijk avondje Alkmaar Drafgezellig. Neem je vrienden en vriendinnen mee en ‘Enjoy The Midsummer Races! Er zijn negen draverijen en twee mini- pony koersen. 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.