Gratis vitaliteitscheck voor senioren

Op donderdag 15 februari organiseert Sport Vitaal een gratis vitaliteitscheck voor 55-plussers in De Alkenhorst in De Hoef (Schelfhoutlaan 4). In samenwerking met een aantal gezondheidsinstanties waaronder fysiotherapie Elisabeth, Leefstijlcoach Elisabeth, Buurtzorg Alkmaar West en de sportregisseur van Alkmaar-West wordt de check uitgevoerd. 

De vitaliteitscheck, die plaatsvindt van 13.00-18.00 uur en richt zich op het welzijn van senioren. Verschillende metingen worden uitgevoerd op het gebied van coördinatie, kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het eetpatroon, gewicht, vetpercentage en spiermassa onder begeleiding van een diëtist.

De check duurt ongeveer 30 minuten en na afloop ontvangen alle deelnemers een beweegadvies op maat. Iedereen die nieuwsgierig is naar zijn of haar eigen vitaliteit kan zich kosteloos aanmelden.

Aanmelden kan bij Sport Vitaal, per mail via sportvitaal@alkmaarsport.nl of telefonisch via 06-28510517 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00-12.00 uur). 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.