-

Gondelvaart Koedijk 60 jaar // Jubileum editie

Kom tijdens deze jubileum editie kijken naar een prachtig schouwspel op het water!

Groepen inwoners van Koedijk en omstreken bouwen op dekschuiten om tot ware kunstwerken en toneelvoorstelling met sfeervolle muziek. De gondels trekken over het Noord-Hollands kanaal in het schemerlicht van de avond zodat u kunt genieten van sprookjesachtige taferelen op het water.

De Gondelvaart trekt jaarlijks vele duizenden bezoekers uit de regio maar ook van ver daar buiten. Het historische lintdorp langs het kanaal wordt verlicht met duizenden lampjes en versierde tuinen. Verspreid over het dorp vinden meerdere gezellige optredens plaat en het geheel wordt aangevuld met een jaarmarkt in het centrum van het dorp. Hier bevindt zich ook het evenemententerrein met feesttent en kermis.

Programma zaterdag 19 augustus 2022

De kermis is open vanaf 15:00 uur
De jaarmarkt start om 16.00 uur
Vanaf 19.30 uur treedt op het water Down Town Dixi Society op
Omstreeks 21:00 uur vertrekken de gondels vanaf het Noordeinde van Koedijk (ter hoogte van Kanaaldijk 6)
In de feesttent treden zaterdag 19 augustus vanaf 21.00 uur diverse artiesten op zoals de DJ’s Nilicious en Sweet le Freak en OJKB ofwel Ouwe Jongens Krentebrood (Saskerstraat 164)

De Gondelvaart van Koedijk vindt plaats langs het hele dorp. De afvaart begint om 21.00 uur vanaf het Noordeinde en eindigt rond 23.00 uur op het Zuideinde.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.