Fantasy on Ice

Deen Figure Skating organiseert ijsshow ‘Fantasy on Ice’ op 13 en 14 juli in Alkmaar

Op zaterdag 13 en zondag 14 juli 2024 presenteert Deen Figure Skating de ijsshow Fantasy on Ice op ijsbaan De Meent in Alkmaar. In een betoverende ijsshow nemen de schaatsers het publiek met spectaculaire en indrukwekkende optredens mee in hun fantasieën. Van sprookjesachtige verhalen en figuren, bijzondere fantasiewerelden tot fantasieën over ons leven, alles komt voorbij tijdens Fantasy on Ice.

IJsshow Fantasy on Ice

Op zaterdag 13 en zondag 14 juli 2024 organiseert Deen Figure Skating haar jaarlijkse ijsshow op ijsbaan De Meent in Alkmaar. Alle schaatsers, van jong tot oud en van beginnende schaatsers tot NK wedstrijdniveau, vertonen indrukwekkende en spectaculaire küren aangevuld met bijzondere gastoptredens tijdens de betoverende ijsshow.

Dit jaar presenteert Deen Figure Skating ‘Fantasy on Ice’! Tijdens een magische ijsshow nemen de kunstrijders van Deen Figure Skating het publiek in IJsbaan De Meent mee in een wereld vol sprookjes, magie en dromen in spectaculaire choreografieën op het ijs! 

Bezoek ijsshow Fantasy on Ice en laat je betoveren door al het moois wat kunstschaatsen te bieden heeft en door de indrukwekkende prestaties van onze schaatsers en gastartiesten. Fantasy on Ice neemt je mee in de wereld van het kunstschaatsen met vermaak, cultuur, spanning en sportiviteit en geeft je een onvergetelijke theatershow ervaring op het ijs.

Details Fantasy on Ice

Evenement: IJsshow Fantasy on Ice door Deen Figure Skating
Datum: zaterdag 13 en zondag 14 juli 2024
Aanvang: zaterdag 19:00 uur, zondag 15:00 uur

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.