Fabrique Unique CultuurCafé

Het Fabrique Unique CultuurCafé is een initiatief van Unieke Zaken en bevindt zich op Pettemerstraat 37 in Alkmaar. Iedereen actief en/of werkzaam in de podiumkunsten-sector is meer dan welkom.Het café is eens in de zes weken open.

In het seizoen 2023-2024 op 20 oktober, 1 december, 12 januari, 16 februari, 29 maart, 17 mei en 28 juni. Steeds op een vrijdag, van 16.00 uur tot 19.30 uur. 

Aanmelden is niet nodig, je kunt zo naar binnen lopen om te netwerken, inspirerende collega’s te ontmoeten, vragen te stellen, bij te kletsen, ideeën uit te wisselen en ervaringen te delen. Misschien zoek je een geluidsset, lichttechnicus, repetitieruimte of een penningmeester voor je stichting? Heb je een waanzinnig idee maar weet je niet waar te starten? Ben je een choreograaf en zoek je dansers, of wil je in contact komen met iemand die je verder kan helpen. Kom daarvoor, en voor nog veel meer, naar het Fabrique Unique CultuurCafé.

Ook is er ruimte om iets te laten zien of horen, een nieuw project  aan te kondigen, een oproep te doen of een presentatie te houden…. mits niet langer dan 4 minuten en 33 seconden en van tevoren is aangemeld (post@uniekezaken.nl ). De benodigde theatertechniek regelen we in overleg.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.