De Rollatorrace

Durf jij het aan? Kom dan naar de rollatorrace die we samen met Alkmaar Sport organiseren en zet je eigen persoonlijke record neer!

Ben je niet meer zo goed ter been, maar houd je wel van een uitdaging? Op woensdag 7 juni 2023 kun je op het buitenterrein van De Meent te Alkmaar meedoen met een heuse rollatorrace! Je rollator is je toegangsbewijs. Deelname is gratis, plezier gegarandeerd!

In samenwerking met Alkmaar Sport N.V. organiseren we dit beweegfeest. Met deze rollatorrace willen we mensen met een rollator stimuleren om in beweging te blijven. Bewegen is immers dé manier om zo lang mogelijk gezond en fit te blijven. En als je slecht ter been bent, is het al helemaal van groot belang om de spieren zo veel mogelijk aan het werk te zetten en de conditie op peil te houden. En samen doe je dat nu eenmaal eerder dan alleen.

Bewegen is een feest! De Rollatorrace belooft een prachtig beweegfeest te worden. Doe je mee, dan voel je je een heuse atleet. En dat op je oude dag! Vrienden en familie zijn van harte welkom om je aan te moedigen en te komen kijken hoe jij je persoonlijke rollatorrecord vestigt.

De wedstrijddag:
Iedereen met een rollator mag meedoen. Er zijn meerdere afstanden en deelname is geheel gratis. De dag is verdeeld in een ochtend- & een middagprogramma. In de ochtend zijn alle deelnemers uit Alkmaar welkom, de middag is gereserveerd voor deelnemers uit overige gemeente in de regio. Om 10.00 uur geeft Anja Schouten (burgemeester van Alkmaar) het startschot voor deze happening.

Maar…..er is nog veel meer. Je hoeft je niet te vervelen. Want je kunt bijvoorbeeld
– met je rollator door de rollator-wasstraat (weer helemaal schoon en opgefrist naar huis)
– langs het APK station (heb je een klein mankement aan je rollator, hier wordt het opgelost)
– laat je rollator voor de wedstrijd pimpen, zodat het helemaal een feest wordt

Inschrijven / aanmelden:
Alle deelnemers uit Alkmaar kunnen zich inschrijven voor de ochtendrace. Kom je uit een andere gemeente uit de regio, dan is de middag voor jou gereserveerd om deel te nemen.

mail naar: sportvitaal@alkmaarsport.nl
telefonische via : 06 – 28 51 05 17

Alkmaar Sport ontvangt graag de volgende gegevens:
* Naam organisatie/personen
* Verwachte aantal deelnemers
* Heb je eigen vervoer? Mocht dit niet lukken, neem dan contact met ons op via bovenstaand telefoonnummer.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.