De Nacht van Alkmaar

‘Paardenraces, Beers and Bites, en Live Muziek optredens’

Vrijdagavond 3 Mei staat de Alkmaarder Hout in het teken van een prachtig paardenevenement voor jong en oud. Topsport, spanning, emotie, lekker eten en drinken, gezelligheid en live-muziek optredens! Normaal wordt er op zon- en feestdagen gekoerst in Alkmaar, maar de organisatie heeft er dit jaar voor gekozen om ook een keer op een vrijdagavond een paardenevent te organiseren.  

PAARDENRACES

Rond de klok van half zes zal het sein ‘startvrij’ worden gegeven voor de eerste koers van de avond. Op het programma staan een tiental koersen waarbij de huldiging van de laatste koers zal plaatsvinden rond 20.45 uur. Geniet samen met vrienden, familie of relaties van de spanning van de paardenkoersen. Bij de infobalie ontvang je alle info over het reilen en zeilen op een drafbaan. Hier kun je ook de programma’s krijgen met alle info en de laatste tips over de paarden en hun pikeurs. De ZEturf Hosts staan voor je klaar om je alle uitleg te geven hoe je een weddenschap kunt plaatsen. Wedden dat je het leuk vindt? De Drafbaan in Alkmaar is misschien wel de meest unieke drafbaan in Europa: het is de kleinste baan, wat ervoor zorgt dat je de paarden extra vaak voorbij ziet komen en je langs de baanreling de kracht en het geluid van de dravers van dichtbij kunt beleven.

BEERS AND BITES

Een avondje uit in de Alkmaar ZEturf Arena is meer dan alleen paardenkoersen. Gastronomie en gezelligheid staan hoog in het vaandel. De Arena is grondig gerenoveerd en biedt nu dankzij hoogwaardige faciliteiten volop mogelijkheden voor een fantastisch verblijf. Op de eerste verdieping zijn er een Panorama Restaurant met het mooiste uitzicht op de koersen, een gezellige Skybar en zelfs een Skybox die kan worden afgehuurd. Beneden bevindt zich een prachtige ruime Hal met gezellige zitjes, een snackcorner en een gezellige carrouselbar. De Alkmaarse topcateraar Food for the Mood verzorgt de horeca. De ‘DAGHAP’ is een malse Saté van kipdij met pindasaus, bistro rauwkost en boerenfrites (15 euro p.p.)

Speciaal voor ‘de Nacht van Alkmaar’ kun je nu reserveren voor het ‘FRIDAY NIGHT ARRANGEMENT’. Voor 45 euro p.p. een heerlijk 3 gangen menu inclusief welkomstdrankje, gratis entree en een gereserveerde zitplaats in het Panorama Restaurant met een prachtig uitzicht op de koersen. Er is voor u een gratis programma met alle info over de deelnemers, tips en uitleg over de wedmogelijkheden door onze ZEturf Hosts. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen dus wees snel, want vol is vol. Alle tickets, waaronder de reservering voor het Friday Night Arrangement kun je online boeken via: https://drafbaanalkmaarzeturfarena.eventgoose.com/

LIVE MUZIEK OPTREDENS

Na afloop van de koersen (circa 20.45 uur) vindt er in de grote Hal beneden een geweldig live- optreden plaats van drie topartiesten: Dennis van Veen, Sven Versteeg en Bob van Veen zullen voor een geweldige afsluiter zorgen van deze bijzondere koersavond. Meezingen en dansen dus in een heerlijke sfeer!

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.