CIRCUS IN DE ZORG

Circus in de Zorg is er speciaal voor ouderen en mensen met een handicap of beperking. Het dagje uit dat naar je toe komt: op loopafstand van de zorginstelling, rolstoelvriendelijk en met liefdevolle medewerkers en artiesten.

De show zelf is al net zo persoonlijk!

En helemaal afgestemd op de belevingswereld van het publiek. Of dat nu ouderen, gehandicapten of mensen met een beperking zijn. Bij binnenkomst in de circustent begeleiden de artiesten de bezoekers, in rolstoel of te voet, naar hun plek. Zit iedereen? Dan gaan de lichten uit, start de muziek en stapt circusdirecteur Frank in de spotlight.

De show begint!

Acrobaten doen spannende trucs in de lucht, clown Frenky maakt jong en oud aan het lachen en de kleine dieren zou je het liefst na afloop meenemen. Dat maakt de voorstelling toegankelijk, liefdevol en onvergetelijk. Na precies een uur eindigt de show met een feestelijke afsluiting.

Voorstellingen en tickets

Circus in de Zorg staat op het parkeerterrein bij supermarkt Jumbo in Daalmeer. Er zijn in totaal drie gratis voorstellingen! Deze starten om 11:00 uur, 13:30 uur en 15:30 uur. Bij het wijkcentrum Daalmeer zijn in totaal 500 gratis kaarten op te halen.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.