Alkmaar Pride Grachtenparade Op De Sup

Wat was Pride 2023 een on-ge-LOVE-lijk feestje zeg! Dit jaar sluit El Kombi ook weer aan bij de mooi versierde en betekenisvolle boten van de Alkmaarse Grachtenparade. Haal je beste outfit uit de kast, bedenk hoe jij je board zo passend mogelijk gaat versieren en sup met ons mee tijdens de Grachtenparade van Alkmaar Pride.

Iedereen (>18jr) is uiteraard welkom. Reserveren is verplicht, ook als je met je eigen board mee wilt, zodat we weten hoeveel mensen er mee komen. Er is goed contact met de organisatie, en in verband met drukte en veiligheid is er afgesproken dat we achter de boten aan suppen. Supper hekkensluiters dus!

In verband met diezelfde drukte en veiligheid is sup-ervaring belangrijk. Je hoeft geen pro-supper te zijn maar wel zelfstandig kunnen suppen, sturen, remmen etc. Heb je dat nog niet maar wil je wel mee, app of bel met Nanda (0624805655) even om te overleggen!

De grachtenparade begint om 14.00 uur. We spreken eerder af zodat jullie je board kunnen versieren en we naar het startpunt kunnen suppen. Al die informatie stuurt Nanda je vooraf toe.

El Kombi/Nanda is nu al benieuwd wat jullie bedenken om jezelf en de boards eruit te laten spatten. Hoewel er bakjes zijn om onderweg zwerfafval mee te nemen, zou Nanda het supertof vinden als we onze versieringen zonder ballonnen of ander wegwaai spul hebben 🙂

Op naar een immens waardevolle en feestelijke pride!

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.