-

Alkmaar Pride

FREE TO BE, EQUALITY!!

FREE TO BE, EQUALITY!!

“Alkmaar Pride is er om de acceptatie en integratie van transgenders, lesbisch-, homo- en biseksuele inwoners te vergroten in Alkmaar en omstreken”

Na twee jaar online de Pride te hebben gevierd, mogen we dit jaar weer los! Op 28 mei 2022 vindt alweer voor de 13e keer de Alkmaarse Grachtenparade plaats, met aansluitend feest op het Waagplein met veel nationale artiesten!

In deze tijd, waarin vrede, respect en gelijkheid in veel landen ver te zoeken zijn, blijkt het belang van een Pride in Alkmaar groot.

Dit jaar opent Astrid Oosenbrug, voorzitter COC Nederland op zaterdag 21 mei de Alkmaar Pride voor het Stadhuis in de Langestraat om 14.30 uur. De dag wordt afgesloten met een Foute Bingo in Aloha.

De opening is het startschot voor een hele week van activiteiten, variërend van een Karaoke-avond in Spotlight en twee voorstellingen van de Karavaan in het Victorie park. Check onze website voor het volledige programma!

In samenwerking met Shopping Night zijn er op 28 mei veel kleurrijke activiteiten, acties en aanbiedingen in de Alkmaarse binnenstad.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.