-

AI (Artificial Intelligence) Parade

Van 22 oktober tot en met 25 november is de Artificial Intelligence (AI) Parade in Bibliotheek Kennemerwaard. De AI-parade is een manifestatie die mensen laat kennismaken met Artificial Intelligence (AI). Dit doet Bibliotheek Kennemerwaard door met mensen in gesprek te gaan, hen te informeren en inspireren. De Parade bestaat uit dialoogsessies en workshops. Interessante activiteiten voor jong en oud.

Een greep uit de activiteiten tijdens de AI-parade
Er zijn colleges over kunstmatige intelligentie. Frans Feldber vertelt over het voor velen nog geheimzinnige landschap van Kunstmatige intelligentie. Tijdens de jeugdactiviteit workshop Scratch & Matching maak je Scratch slimmer door te werken met de website Machine learning for kids. Tijdens de Meet & Greet met Social Designer Bianca Caragua vertelt zij over de online en virtuele ruimte die zij gebouwd heeft om de gezondheidszorg toegankelijker te maken (Bumpy Galaxy).

Er zijn gesprekken over nieuwe technologie in de zorg, PROSPECT is een nieuwe technologie die mensen helpt bij het maken van moeilijke beslissingen bij prostaatkanker.

In een groepsgesprek over Alkmaar, stad van de toekomst, wordt door Niek Hendrik van Smart City met je in gesprek gegaan over ideeën over de digitale samenleving. Trendwatcher Jesse van Doren neemt je mee tijdens een Pizza Meet & Greet over de toekomst van AI.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.