AANSCHUIFTAFEL KERST SPECIAL

Voel je je alleen met de Kerst en wil je toch wat leuks doen? Kom dan vooral naar de kerstspecial aanschuiftafel bij de LaatMakers! Een avond vol met lekker eten in een gezellig kerstsfeer! En om de avond nog beter te maken vragen we je om een cadeautje mee te nemen en niet zomaar een cadeautje een ´tweede kansje´. Dit is een cadeautje die je vanuit huis meeneemt en een tweede kans wil geven. Tijdens de avond leggen we de cadeautjes neer en ga je naar huis met een nieuw presentje.

Voor de kerstspecial is er een ander tarief dan normaal, voor €17,50 krijg je dit keer een 4 gangen-diner en een heerlijk glas glühwein.

Gang 1: Oosters poffertje

Gang 2: Pompoensoepje

Gang 3: Stamppotje maar even anders met groentejus

Gang 4: Trifle

Kop koffie/thee gratis bij het dessert

Heb je een gratis AlkmaarPas met persoonlijk tegoed en wil je daarmee betalen? Reserveer dan door een mail te sturen naar laatmakers@gmail.com en neem je AlkmaarPas mee, dan boeken we op de avond zelf het tegoed af.

Elke dinsdag organiseren wij bij Laatmakers een gezellige aanschuiftafel. Want wat is er nou fijner dan samen, lekker en gezond te eten? Het enige wat je zelf hoeft te doen, is aanschuiven!

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.