ZERO WASTE // Persoonlijke Verzorging

We douchen tegenwoordig allemaal korter (toch? om energie te besparen!), sommige mensen douchen al minder vaak en sommige douchen zelfs met koud water. Helden! Kouder en korter douchen is een hele waardevolle stap, maar wat staat er allemaal op het plankje van de douche en wastafel? Wat smeren we allemaal op onze huid en stroomt er weg door het doucheputje?

Badkamers staan vaak vol met plastic flessen, die weer vol (kunnen) zitten met niet-altijd-even-natuurlijke producten. Terwijl we dat juist wél zouden willen aangezien onze huid ons grootste orgaan is en alles wat we erop smeren binnen no time in ons lichaam (en soms bloedbaan) wordt opgenomen. Oeps.

Er zijn tegenwoordig weer heel veel fijne, betaalbare en heerlijk ruikende alternatieven beschikbaar. Vroeger was dat vaak ook zo. Denk maar eens aan een old skool stuk zeep. Die gebruikte opa en oma toch ook al? Ga je na deze ochtend gewoon weer doen!

In deze workshop leer je hoe makkelijk het is om je badkamer plastic vrij te krijgen en om zelf een natuurlijk deo of scrub te maken. Wel graag aanmelden.

Programma:

19.00-19.30 uur inloop, koffie of thee
19.30-21.30 uur workshop

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.