Upfest festival

Op zondag 15 januari landt het fonkelnieuwe festival UPfest in en om de Grote Kerk in Alkmaar. UPfest is een gratis festival voor het hele gezin met theater en kunst, toffe workshops, inspirerende lezingen en films, lokaal lekkers en een grote portie doen in het thema ‘green up your life’.

Om jou alvast in de sfeer te krijgen heeft UPfest een aantal challenges bedacht, waar je leuke prijzen mee kunt winnen. De Alkmaarse presentator Maurice Lede (bekend van 3 op reis, Klokhuis en Wie is de mol?) presenteert de eerste challenge voor je: De Koffiebeker-challenge! Ben jij ook zo'n gigantische koffie fan? Dan ligt deze challenge helemaal in jouw straatje. Check de video op de website van Upfest (onder het kopje: challenges) en doe mee!

Heb jij ideeën over de toekomst van Alkmaar? Wat is er nodig voor een ideale wereld in 2100? Kom en doe mee met de grootste brainstorm aller tijden!

DE GROTE BRAINSTORM DER BURGEMEESTERS is een inspirerende en dynamische brainstorm met de burgemeester van toen, die van nu en die uit de toekomst. Samen met jou sparren ze graag over wat leren we van het verleden, welke keuzes ons heden bepalen en welke kansen moeten we pakken voor de toekomst om zo verder te bouwen aan een duurzaam Alkmaar anno 2100.

Met: (loco)burgemeester en wethouder duurzaamheid Nicole Mulder, klimaatburgemeester Wiebe van Erkelens, kinderburgemeester Miya Scheltinga, de burgemeester van het verleden Floris van Teylingen (Wim van Bokhorst) en de burgemeester van de toekomst (Brecht Hermans) | Presentatie: Bastiaan de Leeuw

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.