Sup it up & trashwalk // World Clean UP Day

World Clean Up Day, daar doen wij van ElKombi natuurlijk aan mee! Samen de handen uit de mouwen steken voor een beter wereld. Held je mee?

Wat is het plan?
Je kan kiezen tussen Sup it Uppen en/of trashwalken.  Welke optie je ook kiest, onderweg nemen we al het zwerfafval dat we tegenkomen mee en beide activiteiten zijn even belangrijk. Bovendien is het een feestje om dit met alle mooie mensen die meehelpen te doen! Uiteraard is er onderweg of na afloop tijd voor wat lekkers en goede gesprekken.

Trashwalken
Trek je wandelschoenen aan en loop via de kade, het park en centum met ons mee. Gewapend met een grote glimlach, knijper en afvalzak nemen we al het zwerfafval dat we tegenkomen mee. Een belangrijke activiteit want vrijwel al het afval dat in het water ligt, lag eerst op de kant! Opruimmateriaal is gratis beschikbaar.

Sup it Up
Ga met je sup, paddle, schepnetje en/of knijper het water op en neem al het zwerfafval dat je tegenkomt mee. Boards, bakjes, netjes en knijpers zijn gratis beschikbaar.. Heb je je eigen board? Dan zou het echt fijn zijn als je die meeneemt, des te meer boards blijven er beschikbaar voor waterbazen die dat niet hebben.

Ouder/verzorger 
Voor de ouder/verzorger is het handig als je al eens gesupt hebt omdat de focus tijdens de sup it up op het zwerfafval ruimen ligt en niet op het lesgeven. Kun je zelfstandig op de sup komen, sturen, remmen, rapen, ondertussen op het andere waterverkeer én je kleine waterbaas letten? Meld je dan direct aan!
Heb je nog niet eerder gesupt maar wil je wel graag meehelpen? Dan zijn jullie net zo welkom maar vermeld het wel even bij het reserveren. Dan houden we er rekening mee.

Kids 
Ja kinderen zijn juist welkom. Graag! Het is wel belangrijk dat ze in het bezit zijn van een zwemdiploma en bij de kleinsten is een zwemvestje aan te raden. Neem deze alsjeblieft zelf mee.
Een eigen sup of voorop bij jou? Ervaring leert dat het supergezellig is als je kind voor het board zit bij jou. Bovendien helpen jullie elkaar; de een supt, de ander vist het afval op. 

Programma:
09.30-10.00 uur inloop & voorbereiding
10.00-11.30 uur sup it up
11.30-12.00 uur afval sorteren & afsluiting
12.00-12.30 uur uit ervaring weet ik dat we vaak zo lekker bezig zijn dat het wel eens wat uitloopt. Vandaar dit half uurtje speling.

Locatie: we verzamelen bij de SupBus. Deze staat bij de steiger van El Kombi aan de Baansingel in Alkmaar.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.